Fijn dat je overweegt een afspraak in te plannen

Meet-up

We ontmoeten elkaar in mijn praktijkruimte en drinken een bak koffie. We bespreken waar je aan zou willen werken en op welke manieren je graag leert. We stellen een mogelijk doel voor onze samenwerking. Ook geef je aan wat jouw coachbudget is om dit doel te behalen. Na de 'meet-up' besluiten we of we met elkaar aan de slag willen gaan of dat het beter is om een andere route te kiezen.

Kosten voor de 'meet-up' zijn €64,13

Maak voor jezelf vast een coachbudget vrij tussen de €195,- en €350,- voor de coaching. Dan hebben we voldoende ruimte om een mooi plan voor jou te maken en uit te voeren.

Coaching (De eerste stap naar een fijner leefritme)

De coaching omvat zo'n 3 tot 5 ontmoetingen van 50 minuten.

Kosten voor de 'Coaching/Counseling' variëren tussen de €195,- en €350,-

Live your life

Als we jouw stap naar een beter leefritme hebben gezet, kunnen we de samenwerking beëindigen. Ook is er de mogelijkheid om weer een stapje te zetten en te werken aan een nieuw doel. Uiteraard is het altijd mogelijk om een 'see-again' afspraak in te plannen als je bijvoorbeeld in een drukke periode weer behoefte hebt aan een ondersteunend coachgesprek.

See-again

Wees welkom als je behoefte hebt aan een terugkomgesprek!

Kosten voor een 'see-again' zijn €64,13

Toelichting

Wat mij uniek maakt als coach, is dat ik een breed coaching aanbod heb. Zou ik alles aanbieden op mijn website, dan zou je gillend wegklikken. Dit is dan ook de reden dat we eerst een 'meet up' inplannen. 

Je kunt altijd rekenen op een creatieve coach die theoretisch goed onderbouwd te werk gaat, houdt van een duidelijke plan van aanpak en waarbij je je veilig kunt voelen. We maken een plan voor jou op maat.

 
E-mailen
Bellen