Wandelcoaching

Fijn dat je coaching overweegt!

Iedere cliënt geef ik de boodschap: Gebruik mij om een stapje verder te komen. Om daad bij het woord te voegen, wisselen we werken in de praktijkruimte af met wandelingen. Of zoals de Zaankanters zeggen: 'en lopie make'

Mijn lichte praktijkruimte bevindt zich in de oude Hellema fabriek, een creatieve broedplaats. Eenmaal binnen in het pand, voel je ook dat dit de perfecte plek is om je opgedane inzichten en ideeën uit te werken. We zullen de meeste afspraken hier starten en eindigen. De praktijk ligt op 10 minuutjes vanaf Zaandam-Kogerveld en op enkele minuten van de snelweg. Op loopafstand van het Veldpark en tijdens onze wandelingen vangen we met gemak een glimp op van de Zaan en haar historie. Trek ruim de tijd uit voor jouw afspraak. Gun jezelf dat moment. Misschien wil je na afloop nog wat uitwerken of een kopje koffie doen in de fabriek. Haast je langzaam.

Naast de coaching is het ook mogelijk om aanvullende testen te doen. Denk aan het onderzoeken van jouw persoonlijke voorkeuren of een fysieke meting waarbij we bestuderen hoe jouw lichaam omgaat met werkstress en slaap. 

Je kunt vertrouwen op een coach, die oog heeft voor jouw behoeften en kunnen.

Info

Wandel coaching: 90 minuten | Tarief: €64,13 | Afstand: in overleg 
Binnen coaching: 50 minuten | Tarief: €64,13
Adres: Oostzijde 381 A202 (1e verdieping) in Zaandam

Wil je als individu aansluiten bij een groepje? Zie dan mijn Facebookpagina voor de laatste evenementen.

Meer informatie vind je op de pagina 'Als je twijfelt'.


 
E-mailen
Bellen