Sportpsychologie

Voor wie? 

Ben jij een ambitieuze sporter of sportbegeleider? Dan ondersteun ik je graag! 

Ik ben zelf inmiddels gepensioneerd topsporter en heb veel geleerd als marathonschaatser in het bouwen van een vangnet en fijne omgeving en skills om topsport te beoefenen. Ik ben na mijn studie psychologie en bewegingswetenschappen, afgestudeerd tot praktijk sportpsycholoog. Op dit moment ben ik nog werkzaam binnen de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond om trainers te enthousiasmeren voor het prachtige mentale aspect in de sport!

Werkwijze

Tijdens onze eerste afspraak, ontvang ik je graag in mijn praktijkkamer in de oude Hellema fabriek. We drinken een kop thee of koffie en leren elkaar kennen. Ik wil graag jouw (sport)geschiedenis leren kennen en hoe je nu je sport beleeft. We bespreken waar ik jou in kan ondersteunen. Het belangrijkste is dat er een klik is. 

Naar aanleiding van dit gesprek zal ik een advies uitbrengen om tot een duidelijk plan van aanpak te komen. In sommige gevallen kan ik die direct al schrijven, maar soms hebben we meer informatie nodig en gaan we dus eerst samen op onderzoek uit. Dit kan zijn door gesprekken te voeren, beeldmateriaal te bekijken, te observeren of samen samen sporten of vragenlijsten af te nemen. Belangrijk is dat we een duidelijk doel hebben en in kaart hebben welke stap we willen maken. Voorafgaand aan de afspraak, vraag ik je een vragenlijst in te vullen.

Meestal plannen we een aantal afspraken tot we ons doel hebben bereikt; en kom je daarna als je behoefte hebt aan een afspraak weer langs. In sommige gevallen worden er losse afspraken naar behoefte ingepland. Ook is het soms mogelijk om de afspraken online te laten plaatsvinden.

Info

Duur: 50 minuten | Tarief: €64,13 per afspraak | Adres praktijkruimte: Oostzijde 381 1e verdieping, A202

Mentale training wordt in enkele gevallen vergoed. Laat je vooraf goed informeren door je zorgverzekeraar en neem een kijkje op https://www.sportzorg.nl/

Ook zijn er sporters die via hun (persoonlijke) sponsoren hun afspraken betaald krijgen.

Meer informatie vind je op de pagina 'Als je twijfelt'.

 
E-mailen
Bellen