Sportpsychologie: Mind Vak

Begeleiding voor school- en topsportprestaties (voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar).  

We ontmoeten elkaar in mijn praktijkruimte in de oude Hellema fabriek. Bij jonge sporters dient er bij de eerste afspraak een begeleider aanwezig te zijn. We bespreken waar je aan zou willen werken en op welke manieren je graag leert. We stellen een doel voor onze samenwerking en koppelen deze aan de mentale vaardigheden die je zou kunnen trainen. 

Tijdens onze afspraak kun je een hulpvraag stellen en gaan we aan de slag met de theorie van de mentale vaardigheden. Daarna ga je zelf aan de slag om dit te oefenen of plannen we samen een training in om dit te doen. 

Na jouw eerste afspraak hebben we een plan en duidelijke stappen geformuleerd. Ook kan het zijn dat je beter bij een andere coach past en gaan we daar naar op zoek. Het aantal afspraken, hangt af van jouw vraag en behoefte. De ene sporter wil graag meerdere afspraken inkopen, de ander belt liever zodra hij/zij weer een stapje wil maken en weer een ander komt maandelijks terug om te sparren over wat er op dat moment speelt.

Info

Duur: 50 minuten | Tarief: €64,13 per afspraak | Adres praktijkruimte: Oostzijde 381 1e verdieping, A202

Mentale training wordt niet door alle zorgverzekeraars en in weinig gevallen vergoed. Laat je daarom goed informeren door je zorgverzekeraar en neem een kijkje op https://www.sportzorg.nl/

Meer informatie vind je op de pagina 'Als je twijfelt'.

 
E-mailen
Bellen