Coaching

Voor wie?

Wil je werken aan je leefstijl of zit je wat minder goed in je vel? Kom langs voor een goed gesprek en onderzoek hoe je een stap kunt maken in jouw ontwikkeling.

Veelal ontvang ik mensen die gezond zijn, maar graag willen sparren over mentale kwesties. Denk bijvoorbeeld aan privé-werk balans, motivatie rondom studie en werk of verminderde energie. Ook mensen die graag willen werken aan een gezondere leefstijl en best weten hoe het moet, komen langs om samen een start te maken of weer langs te komen op mindere dagen. In sommige gevallen kan ik mensen ook tijdelijk ondersteunen, die op de wachtlijst staan voor een gz-psycholoog en samen activiteiten willen ondernemen. 

Werkwijze

Tijdens onze eerste afspraak, ontvang ik je graag in mijn praktijkkamer in de oude Hellema fabriek. We drinken een kop thee of koffie, leren elkaar kennen en we bespreken waar ik jou in kan ondersteunen. Het belangrijkste is dat er een klik is. 

Naar aanleiding van ons eerste gesprek, zal ik mijn advies geven. In de meeste gevallen starten we tussen de 3 en 5 gesprekken om aan een doel te werken.

De meeste klanten ontmoet ik in mijn praktijkkamer, maar de gesprekken kunnen ook online of buiten op actieve wijze plaatsvinden. Dit hangt natuurlijk samen met het doel dat je wil bereiken. We kijken samen wat het beste bij jou past. 

Info

Duur 50 minuten | Kosten 64,13 per gesprek.

Ik heb de beschikking over interessante aanvullende testen (persoonlijkheidsvoorkeuren en stressmetingen). De testen vormen geen verplicht onderdeel van de coaching. 

De afspraken voor coaching worden niet vergoed door de zorgverzekering. Veel van mijn klanten krijgen via de werkgever een vergoeding voor hun leerontwikkeling, dus informeer bij je werkgever naar een persoonsgebonden budget.

Zo nu en dan organiseer ik ook groepswandelingen. Als je het prettig vindt om eerst eens mee te wandelen om mij te ontmoeten, zie dan mijn Facebookpagina voor de laatste evenementen of app mij voor meer informatie. 

Check ook de pagina 'Als je twijfelt'.


 
E-mailen
Bellen