Fijn dat je overweegt een afspraak in te plannen

Meet-up

We ontmoeten elkaar in mijn praktijkruimte. We bespreken waar je aan zou willen werken en op welke manieren je graag leert. We stellen een doel voor onze samenwerking, jouw stapje vooruit. Ook geef je aan wat jouw coachbudget is om dit doel te behalen. 

Na de 'meet-up' besluiten we of het past om met elkaar aan de slag te gaan. Schroom dan ook niet om je aan te melden voor een meet-up als je graag wil sparren om te onderzoeken wat voor begeleiding je zoekt. Ook dát kan een belangrijke eerste stap zijn, waar ik je graag bij help.

(Leefstijl) Coaching

De coaching voor jouw eerste stap omvat zo'n 3 tot 5 ontmoetingen van 50 minuten.

Live your life

Als we jouw stap naar een beter leefritme hebben gezet, kunnen we de samenwerking beëindigen. Ook is er de mogelijkheid om weer een stapje te zetten en te werken aan een nieuw doel. Uiteraard is het altijd mogelijk om een 'see-again' afspraak in te plannen als je bijvoorbeeld in een drukke periode weer behoefte hebt aan een ondersteunend coachgesprek.

See-again

Wees welkom als je behoefte hebt aan een terugkomgesprek!

Kosten (meet-up, coaching en see-again)

Kosten bedragen €64,13 per afspraak.

Hou je ervan om samen de psychologie in te duiken? Of vindt je het leuk om te meten wat jouw leefritme voor lichamelijk effect heeft? Lijkt het je prettig om wandelend gecoacht te worden? Of houd je van afwisseling en lijkt het je tof om koffie-coaching te doen en elkaar te ontmoeten in jouw favoriete koffietentjes? Laat mij weten hoe jij graag leert, dan passen we jouw plan daarop aan. 

 
E-mailen
Bellen